به گزارش میدون، حسنی پژو، پرستار شهرستان رزن استان همدان که پا به رقابت میدون گذاشته است، تلخ ترین تجربه زندگی و پس از آن گشایش مسیر تازه ی پیشِ روی اش را این گونه بیان کرد:« برادر زاده ام در دیگ شیر افتاد که منجر به 25 درصد سوختگی و فوت او شد. متاسفانه بنده در ان لحظه با سال ها تجربه نتوانستم کاری کنم و این روز ها با تحقیقات بسیار شروع به پرورش شترمرغ و فرآوری محصولات آن از جمله روغن شترمرغ که برای درمان سوختگی مفید است، کرده ام»
او با یاداوری این مطلب که شترمرغهای اهلی کاربرد بسیاری دارند، افزود: روغن این پرنده دارای اسیدهای چرب امگا سه، شش و نه است که برای تسکین دردهای مفصلی و ماهیچه ای، نرم و مرطوبکنندگی پوست و مو و موارد دارویی از قبیل زخم بستر و سوختگی و... مورد استفاده قرار می گیرد.
همچنین چرم پای شتر مرغ که شش برابر لطیف تر و هشت برابر استقامت بیشتری از چرم گاو دارد و با چرم کروکودیل در حال رقابت است، در تولید انواع کیف و کفش نقش دارد. پوست شترمرغ نیز در بازارهای جهانی تا ۴۰۰ دلار قیمت دارد.
ابوالفضل حسنی پژو در مورد پر های این پرنده، اظهار داشت: پرهای شترمرغ کاربرد زینتی دارد و به دلیل خاصیت آنتی استاتیک به عنوان جاذب گرد و خاک بهترین نمونه برای صنایع رایانه ای و زیارتی است.
شرکت کننده مسابقه میدون ادامه داد: مصریان باستان از پوکه تخم شتر مرغ برای ذخیره آب خنک استفاده میکردند و امروزه برای تولید وسایل زینتی مثل لوستر، آباژورو... به کار می رود حتی کود شتر مرغ به دلیل خواص و ترکیبات ویژه در کشاورزی و امور باغبانی بسیار ارزشمند است.
حسنی پژو گفت: گوشت این پرنده پایین ترین کلسترول و تری گلیسیرید را دارد. سرشار از آهن و مناسب بیماران دیابتی و قلبی است.
او امیدوار است با همکاری شرکت های دانش بنیان از دیگر بخش های این پرنده نیز، استفاده شود. از جمله: مغز شترمرغ در درمان بیماری آلزایمر، بافت زانوی این پرنده جهت دستگاههای الکترونیکی و مخابراتی، روده آن برای نخ قابل جذب بخیه حتی میتوان قرنیه چشم این پرنده را به قرنیه چشم انسان پیوند زد.
حسنی پژو که مشکل نقدینگی و سرمایه در گردش دارد، خاطر نشان کرد:« در حال حاضر 250قطعه جوجه دارم، به میدون آمده ام تا سرمایه گذار پیدا کنم و جوجه هایم را به 750 قطعه برسانم».
شرکت کننده مسابقه میدون که با فروشگاه زنجیره ای معتبر در کشور قرارداد همکاری امضا کرده است، بیان کرد:« به نسبت تقاضا تولیدم کم است و جوابگوی بازار و مشتریان نیستم».
ابوالفضل حسنی پژو گفت: برای کاهش قیمت این پرنده و موجود شدنش در سبد پروتئینی خانوار، تصمیم دارم محصولات جانبی تولید کنم و بفروشم. او افزود: فروش شترمرغ زنده 30 درصد سود با 10 درصد ریسک است.
کرمی یکی از داوران میدون، اذعان داشت: ایران بعد از آفریقای جنوبی دومین کشور پرورش دهنده و تولیدکننده گوشت شترمرغ با امار ارسال سالانه سه هزار تن در دنیا است.
شترمرغ بزرگترین پرنده زنده دنیاست و تخم آن نیز از هر پرنده زنده دیگری بزرگتر است. شترمرغ نر پرهای سیاهی دارد و انتهای پرها و بالهای آن سفید است ولی پرهای شترمرغ ماده قهوهای است. این دام به دلیل سازگاری با محیط زیست و آب و هوای متفاوت (از ۳۰ درجه سانتیگراد زیر صفر تا پنجاه بالای صفر) از نظر نگهداری، کم هزینهترین جایگاه را به خود اختصاص دادهاست. با حصارکشی روی زمینهای خاکی و ایجاد سایهبان، میتوان از شترمرغ نگهداری کرد.
غذای این پرنده، یونجه، علف، تخم علفها، دانهها، غلات، شکوفهها وجوانههای سبز، میوه و گیاهان دانهدار میباشد. شترمرغ با رشد سریعی که دارد، پس از یک ماهگی، روزی یک سانتیمتر رشد کرده و در سن ده ماهگی قابل کشتار میباشد و این نشان دهنده رسیدن این پرنده به رشد اصلی است.
نظری ثبت نشده است